Taxi Stockholm

– En sån dag

koncept och kampanjer för
Taxi Stockholm

Windh & Co har tillsammans med Taxi Stockholm tagit fram kampanjen ”En sån dag”. Det är ett helt nytt, varumärkesbyggande koncept som består av visuellt tilltalande filmer och bilder i kombination med ett tydligt textbudskap. Genom ”En sån dag” vill vi bygga varumärke och visa att Taxi Stockholm finns där under livets alla dagar och i alla olika situationer. Oavsett vilken typ av dag du har.

taxi-stockholm-en-san-dag-reklam.jpeg

Uppdrag

Med över 120 års erfarenhet i branschen är Taxi Stockholm ett väletablerat varumärke. ”En sån dag” är ett nytt koncept med målsättningen att stärka varumärket ytterligare och öka kännedomen för Taxi Stockholm. Uppdraget innefattar bland annat idé- och strategiarbete, filmproduktion, bildbearbetning och retuschering, textarbete, grafisk formgivning och originalproduktion.

“En sån dag” lägger stort fokus vid det visuella och har som målsättning att framkalla känslor som de flesta kan relatera till. Arbetet har hittills resulterat i alltifrån rörlig media, i form av reklamfilmer, till print och innehåll till sociala medier. Det material som tagits fram har visats på strategiskt valda platser över hela Stockholm.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.