Axelerator

– Varumärkesstrategi

varumärkes­strategi för Axelerator

Windh & Co arbetar med branding, grafisk design, strategi och marknadskommunikation kring Axelerators varumärke som bland annat mynnat ut i en ny logotyp med tillhörande grafisk profil, hemsida och varumärkesbyggande video.

Uppdrag

Axelerator är en mjukvara som effektiviserar konstruktions­processen för komplexa rörsystem och ger en massiv tidsbesparing på upp till 98%. Axelerator ger dig ett helt bibliotek med tusentals komponenter, komplett med all metadata, direkt i ditt 3D-program. Det smarta biblioteket hjälper dig hitta rätt produkt och anpassar sig automatiskt till befintlig rördimension och tryckklass. Den stora vinsten är tidsbesparingen, men den produktspecifika informationen ger även möjligheten att dimensionera efter driftsdata, vilket ger en ekonomisk besparing och kopplar direkt till miljömässig hållbarhet. Enkelt, snabbt och säkert!

Windh & Co arbetar med varumärket Axelerator i sin helhet, både strategi, content, design och produktion. Vi har skapat logotype med tillhörande grafisk profil, arbetat med design och utveckling av hemsida samt övrigt marknadsmaterial och varit del i hela processen från att ta fram namnet, till att skapa en skräddarsydd ljudidentitet. Uppdraget innefattar varumärkesstrategi, idéarbete, budskapsformulering, fotografering och illustration, animering, textproduktion, grafisk formgivning, originalproduktion, filmproduktion, ljudproduktion och webbprogrammering. I samarbete med både Windh Digital och AdSound.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.