Riksteatern

– Grafisk formgivning

Grafisk formgivning för Riksteatern

Windh & Co arbetar kontinuerligt med Riksteaterns kommunikation. Både med att skapa och producera tryckt och digitalt material till olika typer av spännande scenkonstföreställningar, samt med Riksteaterns interna kommunikation och egen grafiska identitet.

Uppdrag

Riksteatern är Sveriges största producerande turnéteater – en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. 40 000 medlemmar i över 230 riksteaterföreningar bildar Riksteatern som arrangerar, förmedlar och utvecklar scenkonst. Under året skapas en repertoar om cirka 70 produktioner riktade till en mängd olika målgrupper. Visionen är att skapa och förmedla scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse – för alla, överallt. Riksteatern har även en omfattande internationell verksamhet.

Windh & Co arbetar löpande med att producera internt och externt marknadsmaterial till Riksteatern. Vi skapar i en nära dialog det material som behövs för att i lämpliga kanaler marknadsföra Riksteaterns scenkonst och föreställningar. Exempelvis program, affischer, annonser, flyers, banners och digitalt material för sociala medier.

Uppdragen innefattar idéarbete, bildbearbetning och retuschering, grafisk formgivning och originalproduktion av tryckt och digitalt material.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.