Modernum

– Branding och designkoncept

Branding &
Design­koncept

Windh & Co arbetar löpande med marknadskommunikation och profilering för Modernum. Både med att producera tryckt och digitalt material samt med Modernums grafiska identitet, tonalitet och varumärke.

Uppdrag

Modernum är ett företag med lång historia. Ända sedan 1946 har man tillverkat produkter där kvalitet, funktion och design står i centrum. Modernums användarvänliga produkter har sålts i flera miljoner exemplar. Företagets affärsidé är att i nära samarbete med fordonsindustrin, importörer och grossister utveckla produkter för säkerhet, nationell anpassning, effektivitet och komfort. Varumärket står idag för modern teknik i snygg design med bästa funktion.

Windh & Co arbetar övergripande med Modernum som varumärke. Tillsammans har vi skapat ett imagebyggande kommunikationskoncept som konkret tillämpas och appliceras där varumärket syns: i både fysiska och digitala miljöer, från mässor och i företagets egna lokaler, till print och digital kommunikation. Uppdragen innefattar planering och projektledning, strategi- och idéarbete, fotografering och illustration, bildbearbetning och retuschering, textarbete, samt grafisk formgivning och originalproduktion.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.