Riksteatern

Grafisk formgivning

Windh & Co arbetar kontinuerligt med Riksteaterns kommunikation. Både med att producera tryckt och digitalt material till olika föreställningar, samt med Riksteaterns egen grafiska identitet.

riksteatern-printscreen

Uppdrag

Riksteatern är Sveriges största producerande turnéteater – en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. 40 000 medlemmar i över 230 riksteaterföreningar bildar Riksteatern som arrangerar, förmedlar och utvecklar scenkonst. Under året skapas en repertoar om cirka 70 produktioner riktade till en mängd olika målgrupper. Visionen är att skapa och förmedla scenkonst som sätter tankar och känslor i rörelse – för alla, överallt. Riksteatern har även en omfattande internationell verksamhet.

Windh & Co producerar löpande internt och externt marknadsmaterial till Riksteatern. Vi tar fram det som behövs för att marknadsföra Riksteaterns scenkonst och föreställningar såsom program, affischer, annonser, flyers, banners och digitalt material för sociala medier.

Uppdragen innefattar idéarbete, bildbearbetning och retuschering, grafisk formgivning och originalproduktion av tryckt och digitalt material.

Skicka meddelande

Copyright 2022 Windh & Co AB.