Projektbeskrivning

Taxi Stockholm

Taxi Stockholm är Stockholms största taxibolag och ett välkänt varumärke både lokalt och nationellt. 2019 valdes Windh & Co som reklambyrå för Taxi Stockholms interna och externa visuella kommunikation.

Uppdrag

Taxi Stockholm är ett starkt och framgångsrikt bolag som funnits i 120 år. Idag har man över 4500 taxiförare och mer än 1700 taxibilar. Bolaget är en del av Svea Taxi Allians, ett nätverk av lokala taxibolag som finns på 1 200 postorter i Sverige. Taxi Stockholm arbetar engagerat med att leverera resetjänster av hög kvalitet, med bolagets kärnvärden trygghet, respekt och hållbarhet som ledstjärna. Genom ett ambitiöst arbete med miljöfrågor och socialt ansvar är målsättningen att vara en förebild för andra aktörer inom branschen.

Windh & Co är ansvariga för all visuell kommunikation, både internt och externt. Uppdraget innefattar bland annat att arbeta strategiskt, skapa koncept och kampanjer, arbeta med löpande produktion, digital, analog och rörlig media samt att skapa innehåll för sociala medier.

Besök webbsidan

Fler Case

Logos2020-09-08T14:25:31+02:00