Möjligheter Tour

med KICK-OFF i ERICSSON GLOBE 29 aug 2018

När äventyraren och föreläsaren Aron Anderson korsade Sydpolen, så fick en idé. Han ville skapa en stor inspirationsföreläsning för alla niondeklassare i Stockholm. Arenan han såg framför sig var Globen!

Vi tog oss an uppdraget och på 4 månader blev planen verklighet. Här gjordes allt från idé till genomförande inför 11 000 skolungdomar på Globens stora scen. I uppdraget ingick att organisera ihop 210 skolor, sponsorkontakter, projekt- och produktionsledning och själva genomförandet, samt strategi och produktion kring marknadsföring och PR. Vi landade i en hyllad föreställning: En föreläsning med Aron Anderson kombinerat med en scenshow av Boris René, Danny Saucedo och Molly Sandén tillsammans med 11-mannabandet Soulmates och en gospelkör.

Målet var att alla kostnader skulle bekostas av sponsorer och alla elever skulle gå gratis vilket också uppnåddes.

På kvällen genomfördes samma show och föreläsning riktat till allmänheten och där gick allt överskott från biljettförsäljningen till Barncancerfonden.

Därefter genomfördes under hösten en Sverigeturné i mindre format, ”Möjligheter Tour” med Aron Andersson och Boris René ihop med ett 3-mannaband. Vi ansvarade för all planering, strategi, bokning och projektledning även kring denna.

Fler Events

Anlita oss för eventproduktion

Nytt för i år är att Windh hjälper dig med olika typer av event, stora som små. Vi har kontakter med flertalet artister och föreläsare. Har du ingen stans att vara? Lugn, vi löser även detta!

Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just er och ert event.

KONTAKTA OSS
windh logo