Projektbeskrivning

Win-Win Ekonomi

Branding
Windh & Co har arbetat med branding, grafisk design, strategi och kommunikation kring Win-Win Ekonomis varumärke.

Uppdrag

Win-Win Ekonomi är en redovisningsbyrå med kontor i Stockholm och Upplands Väsby som fokuserar på att hela tiden utveckla verksamheten och leverera värde till kunderna – precis som namnet antyder. Företagets värdeord är Personligt, Proffsigt och Proaktivt och man strävar efter att vara en byrå som företag och företagare kan växa tillsammans med. Goda relationer internt och med kunderna är viktigt och byrån ser till att noga välja ut personliga rådgivare till sina kunder och erbjuder även specialistteam. Win-Win Ekonomi skräddarsyr sitt erbjudande efter kundens önskemål och kan bistå med antingen en ekonomisk helhetslösning eller en dellösning till företag baserade i både Sverige och utomlands.

Windh & Co arbetar löpande med kommunikation kring Win-Win Ekonomis varumärke i takt med att redovisningsbyrån växer. Vi har tagit fram en varumärkesplattform som ligger till grund för all kommunikation, skapat ny logotype, utvecklar en ny hemsida, samt producerar trycksaker och reklamfilmer om företaget ämnat för internt och externt bruk.

Uppdragen innefattar strategi, varumärkesanalys- och profil, idéarbete, budskapsformulering, fotografering och illustration, textproduktion, grafisk formgivning, originalproduktion, intervjuer, framtagande av manus, filminspelning- och klippning och webbprogrammering.

Besök webbsidan

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00