Projektbeskrivning

Vi kan metall

Employer Branding-koncept
Windh & Co har tagit fram ett brandingkoncept för Blixtljuset som syftar till att skapa intresse hos nya målgrupper och rekrytera medarbetare.

Lyssna på Blixtljusets radioreklam:

Uppdrag

Blixtljuset är en koncern som har specialiserat sig på smide – byggnadssmide, inredningssmide, konstsmide samt större stålkonstruktioner och fastighetsservice. Koncernen består av fem smidesverkstäder: ML Smide, Byggnadssmide, Libro Stålteknik, RE Snabbsmide och Smidesbyggarna, vilka alla ägs av Blixtljuset AB. Windh & Co arbetar med hela koncernens marknadskommunikation och utvecklar den löpande.

”Vi kan metall” är ett koncept som vi skapat för att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke och locka nya yngre målgrupper. Ambassadörer inom musikstilen metal och materialet metall används för att kommunicera budskap via film, radio, print och digitalt. Uppdraget har innefattat workshops, strategi- och idéarbete, budskapsformulering, bildmontage och illustration, textproduktion, grafisk formgivning, manusskrivande, film- och radioregi, originalproduktion och webbproduktion.

Besök rekryteringssidan

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00