Projektbeskrivning

Showtime

med Boris René

Boris René vann svenska folkets hjärtan då han debuterade i 2016 års upplaga av Melodifestivalen. Hans låt ”Put Your Love On Me” knep en finalplats och hade innan årets slut streamats över nio miljoner gånger och dessutom sålt platina. Året därpå levererade han igen, denna gång med ”Her Kiss” som snabbt blev en publikfavorit. Även denna gång kammade han hem en finalplats i musiktävlingen, och blotta månader senare uppträdde han för självaste kronprinsessan Victoria då hon firade sin 40-årsdag på Öland. Med utstrålning, charm och härliga dansmoves är Boris en artist att räkna med och som förgyller tillvaron varje gång han intar scenen.

Nu tolkar Boris soul & funk-musikens största artister, uppbackad av sitt grymma 10-mannaband SoulMates. Här bjuds på musik av Stevie Wonder, Michael Jackson, Bruno Mars, James Brown, Prince och självklart även Boris egna hits i de funkigaste av soultappningar.

Windh ansvarade för all planering, strategi, bokning och projektledning kring showen. Vi fick dessutom möjlighet att bjuda in ett flertal kunder och vänner till en av spelningarna på Scala-teatern i Stockholm. Tack till alla som var med och firade tillsammans med oss!

Fler Events

Anlita oss för eventproduktion

Nytt för i år är att Windh arbetar även med event, som en logisk del av kommunikationen runt ett varumärke. Vi kan föreslå, skräddarsy och skapa en minnesvärd upplevelse, helt utifrån dina behov. Du kan anlita oss för hjälp med olika slags evenemang, konferenser, möten, jubileum eller kanske en produktlansering som kräver lite extra uppmärksamhet och stjärnglans. Kontakta oss så kikar vi på hur ditt varumärke bäst kan möta din målgrupp i eventformat.

KONTAKTA OSS

Jonas Pettersson

Eventansvarig projektledare