Projektbeskrivning

Renew Service

Branding
Windh & Co har tagit ett helhetsgrepp om Renew Service och skapat ny hemsida, tagit fram ett nytt annonskoncept och nytt presentationsmaterial.
renewservice mockup
renewservice mockup

Uppdrag

Renew Service erbjuder privata fastighetsägare och bostadsföreningar allt från måleri, marktjänst och bygghjälp till teknisk, ekonomisk/administrativ förvaltning och fastighetsskötsel- och drift. Företaget har utnämnts till Årets hantverkarföretag 2017 och 2018 och strävar kontinuerligt efter att förse sina kunder med helhetslösningar som gör vardagen lättare. Med kunderna i fokus arbetar Renew Service med att alltid leverera högsta kvalité på sina tjänster och med miljön i åtanke. Företaget är verksamt över hela Stockholmsområdet med huvudkontor i Upplands Väsby.

Windh & Co arbetar löpande med Renew Service för att kommunicera ut företagets varumärke och tjänster. Vi har skapat ett nytt grafiskt formspråk och koncept, designat nytt marknadsföringsmaterial och utvecklat en ny hemsida där vi också arbetar med innehållet i form av bild och text.

Uppdraget innefattar strategi, idéarbete, budskapsformulering, fotografering och illustration, textproduktion, grafisk formgivning, originalproduktion och webbprogrammering.

BESÖK WEBBSIDAN

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00