Projektbeskrivning

M29-gruppen

Branding och marknadskommunikation
Windh & Co har tagit fram logotype, grafisk profil och hemsidor till M29-gruppen.
m29 hjarta logo

Uppdrag

M29 startar och driver sociala företag tillsammans med personer som har svårt att ta sig ut på arbetsmarknaden. M29s arbete innebär en vinst både för samhället och för alla medarbetare, som får chansen att utvecklas och bidra med det som de är bra på. De olika företagen i m29-gruppen levererar tjänster och produkter av god kvalitet och här ingår Service i Sigtuna, VioNi, Cafe Nyfiket, Kulturcaféet och Sigtuna Hantverkshus. En viktig uppgift för oss är att visa värdet och nyttan genom att lyfta fram människorna i och bakom verksamheterna.

Windh & Co arbetar löpande med hela M29-gruppens marknadsföring och kommunikation både på ett strategiskt plan och med genomförande av konkreta kommunikationsinsatser. Vi har skapat logotyper och grafiska profiler, hemsidor och olika slags trycksaker. Vi producerar också magasinet Resursen.
Uppdragen har innefattat workshops, strategi- och idéarbete, budskapsformulering, fotografering och illustration, textproduktion, grafisk formgivning, originalproduktion och webbprogrammering.

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00