Projektbeskrivning

K4 Naprapati & Träning

Branding
Windh & Co hjälper K4 Naprapati & Träning med kommunikationen kring sitt varumärke och har tagit fram logotype, trycksaker och hemsida åt företaget.

Uppdrag

K4 Naprapati & Träning brinner för allt som har med kropp och kost att göra. De önskar bidra till ett friskare och gladare samhälle genom att öka kunskapen människor har om sina egna kroppar. För att svara på frågor om varför vi får ont och hur vi blir av med smärtan applicerar K4 därför ett helhetsperspektiv utifrån de fyra K som utgör deras namn: Kropp, kraft, kost och kunskap.

Hos K4 kan du boka naprapatbehandling, personlig träning och ta del av deras olika träningskoncept. De håller även spännande workshops och föreläsningar.

Windh har tagit fram en logotyp, olika typer av trycksaker, samt designat och utvecklat en hemsida i WordPress där besökare enkelt kan hitta information, inspiration och boka tid. Vi hanterar också hosting och förvaltning av sidan.

Uppdragen har innefattat strategi- och idéarbete, illustration, bildbearbetning och retuschering, textarbete, grafisk formgivning, originalproduktion och webbproduktion.

Besök webbsidan

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00