Projektbeskrivning

JAG AB 2.0

med Kjell Enhager

Föreläsningskonceptet ”JAG AB 2.0” med Kjell Enhager, blev en av de största turnésuccér en enskild föreläsare genomfört i egen regi i Sverige. Turnén bestod av föreläsningar på 26 platser, konserthus och andra stora lokaler, från Ystad i söder till Luleå i norr. Många av föreläsningarna såldes ut helt!

Vi byggde upp föreläsningskonceptet, med Kjell Enhagers tidigare föreläsning JAG AB som grund. Tog fram säljmaterial, skötte strategi och genomförande med lokalbokningar, införsäljning, produktion, marknadsföring, samarbeten och PR till att vara ute på plats med själva genomförandet.

Fler Events

Anlita oss för eventproduktion

Nytt för i år är att Windh arbetar även med event, som en logisk del av kommunikationen runt ett varumärke. Vi kan föreslå, skräddarsy och skapa en minnesvärd upplevelse, helt utifrån dina behov. Du kan anlita oss för hjälp med olika slags evenemang, konferenser, möten, jubileum eller kanske en produktlansering som kräver lite extra uppmärksamhet och stjärnglans. Kontakta oss så kikar vi på hur ditt varumärke bäst kan möta din målgrupp i eventformat.

KONTAKTA OSS

Jonas Pettersson

Eventansvarig projektledare