Projektbeskrivning

Gör det bara

Evenemang
Windh & Co har tagit fram allt marknadsföringsmaterial till ”Gör det bara”, ett helsponsrat evenemang till förmån för Barncancerfonden.
gor det bara mockup

Uppdrag

Barncancerfonden försöker genom ett hundratal forskningsprojekt per år hitta nya och bättre metoder som kan lindra och bota barncancer. Förhoppningen är att också kunna lösa barncancerns gåta.
Barncancerfonden finns också till för att dämpa ovisshet och sorg hos familjerna som drabbas här och nu. En del av arbetet består också i att driva cancersjuka barns frågor i samhället samt vara ute på skolor och i andra forum för att berätta om barncancer och vad som görs för att bekämpa den.

”Gör det bara” är ett evenemang som genomfördes till förmån för Barncancerfonden och vi på Windh har varit del av projektet genom att bygga upp en hemsida i wordpress och marknadsföra evenemanget. Alla inblandade, sponsorer, artister och personal ställde upp gratis. Vi lyckades samla in 151 500 kronor!

Uppdraget har innefattat strategi- och idéarbete, bildbearbetning och retuschering, textarbete, samt grafisk formgivning och originalproduktion.

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00