Projektbeskrivning

brand en resa genom eld axel schylström

Bränd

med Axel Schylström

Axel Schylström är artisten, föreläsaren och inspiratören som gick från sjuksängen till TV-rutan på bara ett fåtal år. En allvarlig olycka år 2012 brännskadade honom kraftigt, och hans tillvaro utgjordes under en lång tid av en kamp för livet och ständig rehabilitering. Trots de synliga ärren har Axel gjort stor succé som både artist och föreläsare sedan genombrottet i Idol 2015.

I höst ger sig Axel ut på turné med föreläsningsshowen ”BRÄND” som innehåller starka självbiografiska historier, livsviktig mental träning och avskalad livemusik. Vår uppgift är att ta fram säljmaterial, sköta strategi och genomförande med lokalbokningar, införsäljning, produktion, marknadsföring, samarbeten och PR till att vara ute på plats med själva genomförandet.

axel bok design

Bokrelease

Axel Schylströms osannolika resa från sjuksäng till rampljus skildras nu i den självbiografiska motivationsboken ”BRÄND” som vi har designat omslaget till. Olyckan år 2012 innebar att han drabbades av några av de mest omfattande brännskador en ung person har fått i modern tid. Tre år senare stod han på tv-scenen i Idol. Trots olyckan är han idag en uppskattad artist, föreläsare och låtskrivare.

Axel inspirerar med sin ständiga framåtanda – ingen lämnas oberörd eller omotiverad.

Besök Axels hemsida för mer info och turnéplan

Till hemsidan

Fler Events

Anlita oss för eventproduktion

Nytt för i år är att Windh arbetar även med event, som en logisk del av kommunikationen runt ett varumärke. Vi kan föreslå, skräddarsy och skapa en minnesvärd upplevelse, helt utifrån dina behov. Du kan anlita oss för hjälp med olika slags evenemang, konferenser, möten, jubileum eller kanske en produktlansering som kräver lite extra uppmärksamhet och stjärnglans. Kontakta oss så kikar vi på hur ditt varumärke bäst kan möta din målgrupp i eventformat.

KONTAKTA OSS

Jonas Pettersson

Eventansvarig projektledare