Projektbeskrivning

Boris René

Artistbranding
Windh & Co arbetar tillsammans med artisten Boris René för att skapa ett starkt varumärke med tydlig grafisk identitet och visuell genomslagskraft.
boris-logga

Uppdrag

Boris René växte upp i en familj som älskade Michael Jackson och att sjunga och dansa föll sig naturligt redan från början. Med sin härliga utstrålning och charm tog han hela svenska folket med storm i Melodifestivalen 2016 med låten ”Put Your Love On Me” som sålde platina och har streamats över nio miljoner gånger. Året efter deltog han igen med låten ”Her Kiss”. ”Att få inspirera människor med musik, att ge allt och se publiken som ler, dansar och sjunger med, fyller mig med en otrolig glädje och energi!” säger Boris.

Windh & Co arbetar med brandingen kring artisten Boris René. Vi har skapat logotyp, tagit fram en ny hemsida och vi formger och producerar material såsom affischer, annonser, flyers, banners och digitalt material för sociala medier. Uppdragen innefattar idéarbete, fotoregi, bildbearbetning och retuschering, grafisk formgivning och originalproduktion av tryckt och digitalt material.

Besök webbsidan

Fler Case

Logos2021-06-23T14:57:31+02:00