Taxi Stockholm

– 120-årsjubileum

Jubileums­kampanj för Taxi Stockholm

Windh & Co har i nära dialog med Taxi Stockholm skapat jubileumskampanjen för bolagets 120 års-firande. Genom jubileumskampanjen vill vi bygga varumärke och framhålla Taxi Stockholm som Stockholmarnas taxibolag vilket har funnits i 120 år, med god service i vått och torrt.

taxi-stockholm-en-san-dag-reklam.jpeg

Uppdrag

Taxi Stockholm är stolta över att ha funnits i Stockholmarnas tjänst i 120 år, och har under åren vuxit till ett starkt varumärke med fokus på kvalitet, trygghet och service. Målsättningen med jubileumskampanjen är att fortsätta stärka varumärket, öka kännedomen om Taxi Stockholm och att påminna Stockholmarna om vilket bolag som funnits längst i branschen. Uppdraget innefattar bland annat idé- och strategiarbete, filmproduktion, bildbearbetning och retuschering, textarbete, grafisk formgivning och originalproduktion.

Med jubileumskampanjen vill vi lyfta fram Taxi Stockholms 120 år långa erfarenhet av taxibranschen, blicka tillbaka historiskt men också ta sikte in i framtiden där man fortsätter följa Stockholmarnas behov för att leverera en hållbar taxitjänst som erbjuder lite mer. Arbetet har innefattat strategi och idéarbete, logotypframtagning, bildbearbetning, videoproduktion och grafisk produktion. Materialet som tagits fram har visats på olika platser över hela Stockholm, i sociala medier samt i och på de över 4 000 taxibilarna som vid jubileumsåret var i tjänst.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.