Musiktunneln

– Illustration, design och kommunikation

Illustration, design &
Kommuni­kation

Windh & Co fick förtroendet att tillsammans med Väsby kommuns invånare designa en ny gångtunnel i centrala Upplands Väsby. Uppdraget omfattade förutom design och illustration även projektledning i medborgardialog och samlad kommunikation för att uppmuntra till medverkan bland barn och unga i kommunen.

Uppdrag

Upplands Väsby är en kommun i norrort, med ett strategiskt läge intill E4, mellan Arlanda och Stockholm med hundratusentals förbipasserande varje dag. Här finns ett gott klimat för privatpersoner och företagande med lokala sport- och simhallar, köpcentrum, parker och grönområden, bostäder, hotell och restauranger och mycket, mycket mer!
Upplands Väsby kommun jobbar för sina över 40 000 invånare och verkar för ett trevligt Väsby med gott samhällsklimat där alla är välkomna och där information ska vara tydlig och tillgänglig för alla.

Windh & Co arbetar löpande med kommunikation för Upplands Väsby kommun. I projektet Musiktunneln har Väsbys barn och unga bjudits in att bidra och invånarna har utifrån två förslag fått rösta fram den vinnande designen. Windh & Co har arbetat med idé, kommunikation, marknadsföring, medborgardialoger, insamling och sammanställning av material, skapande av olika designförslag hela vägen till slutligt motiv. Uppdraget har innefattat strategi- och idéarbete, projektledning fotografering, videoproduktion, illustration, bildbearbetning, retuschering, textarbete, grafisk formgivning och originalproduktion.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.