Modernum

– Förpackningsdesign

Förpacknings­design för Modernum

Windh & Co arbetar sedan 2016 löpande med Modernums förpacknings­design, som idag representerar flertalet olika förpackningslinjer med produkter för olika målgrupper. Produkterna finns att köpa hos välkända återförsäljare runtom i landet.

Uppdrag

Modernum är ett företag med lång historia. Ända sedan 1946 har man tillverkat produkter där kvalitet, funktion och design står i centrum. Modernums användarvänliga produkter har sålts i flera miljoner exemplar. Företagets affärsidé är att i nära samarbete med fordonsindustrin, importörer och grossister utveckla produkter för säkerhet, nationell anpassning, effektivitet och komfort. Varumärket står idag för modern teknik i snygg design med bästa funktion.

Windh & Co arbetar övergripande med Modernum som varumärke. Nu lanseras en ny förpackningslinje som riktar sig mot en, för Modernum, ny målgrupp där miljö och natur är viktiga ledord. Med hållbara och miljövänliga material och matförvaring framtagen med användaren i fokus äntrar företaget en ny marknad. Uppdraget har innefattat strategi- och idéarbete, illustration, textarbete, samt grafisk formgivning och originalproduktion. Även generell marknadsföring av produkten ingår i uppdraget.

Skicka meddelande

© 2024 | Windh & Co AB.